Hoe kan ik veel contacten in een keer verwijderen van de iPhone 4?

Ik heb een programma gedownload ( all sync) waardoor mijn contacten gesynct werden.
Dit was geen succes, ik heb nu 500 contacten in mijn telefoonboek staaan.
Om ze nu een voor een te verwijderen is mij veel te veel werk.
Hoe kan ik er meerdere tegelijk verwijderen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik vind het persoonlijk erg fijn werken om mijn iPhone te syncen met Google sync. Hiermee synchroniseer ik mijn Gmail, agenda en contacten. Op deze manier is mijn gsm draadloos up-to-date en kun je de contacten op je telefoon beheren via Gmail-->contacts. Daarnaast heb je meteen een vaste back-up van al je contacten, ook erg fijn! Zie link.

Dit kan helaas niet op je iPhone. Hier zijn al meer klachten over. Heb zelf hetzelfde probleem. Misschien kun je het doen op je computer, dat je selecteert wat je wel en niet wilt synchroniseren. Hier weet ik alleen niet veel vanaf

Als u contacten van de iPhone wilt verwijderen, hoeft u alleen de contacten tikken van rechts naar links om ze te verwijderen, en dit moet zeer eenvoudig te zijn gedaan. Als je vast komt te zitten bij het verwijderen van de iPhone contacten, kunt u proberen om de iPhone opnieuw op te starten om te zien of ze kunnen worden verwijderd. Als het herstarten van de iPhone is nog steeds niet werkbaar, moet je je iPhone opnieuw in te stellen. U hoeft alleen maar de knop Sleep / Wake en de home-knop ingedrukt op hetzelfde moment totdat u de witte Apple-logo. Dan kunt u proberen om de contacten van de iPhone te verwijderen om te zien of het mogelijk is.

Bronnen:
http://www.leawo.org/tutorial/how-to-delet...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100