Simpel is nu T-Mobile, kan je nu wel BB internet nemen?

Mijn dochter heeft nu bij simpel 100 belminuten en 1000 smsjes het loopt tot april 2012.
Maar haar mobiel is nu kapot en we zijn op zoek naar een BlackBerry. Nu snap ik al die begrippen niet zo goed en misschien dat jullie een oplossing hebben. Als ik nu bij jullie een BB koop en de Simkaart van Simpel houdt is het dan mogelijk om BB internet erbij te nemen of moet ik dan echt van provider veranderen.

Toegevoegd na 1 minuut:
De vraag was aan T-Mobile gesteld, maar kreeg een wazig antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor blackberry internet heb je een speciale internet bundel nodig. Deze is niet verkrijgbaar bij simpel. Op zich kun je wel internetten op de bb maar ping en de speciale bb services kunnen niet gebruikt worden.

T-Mobile is nu enkel het 'moederbedrijf' van Simpel. Verder blijft Simpel net zo simpel als het altijd al was, en veranderd er niet veel voor de gebruiker. De overnamen is vooral van toepassing voor de mensen binnen het bedrijf, die nu een andere werkgever hebben. Als gebruiker merk je eventueel dat Simpel nu gebruik gaat maken van T-mobile zendmasten (maar zelfs dit hoeft niet persé merkbaar te zijn). Binnen het Simpel abonnement bestaat er geen versie met BB internet, dit is dus onmogelijk. Evenals het onmogelijk is om BB internet bij een ander T-mobile abonnement te nemen die niet voor BB is bedoeld. Die zijn toch ook van T-mobile? Om te kunnen pingen en andere BB functies heb je een speciaal abonnement nodig voor de Blackberry, bijvoorbeeld van T-mobile. Dit wil niet zeggen dat je met elk T-mobile abonnement kunt pingen, en dus ook niet met Simpel, nu dat onder T-mobile valt. Er vallen zoveel abonnementen onder T-Mobile, waarmee je niet kunt pingen. Enkel en alleen het BB-abonnement van T-mobile is hiervoor geschikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100