mijn iphone is stuk wat gebeurd er nu?

laatst is mijn iphone stuk gevallen en ik wil er nu mee naar de winkel ik ben verzekerd maar waar ik mee zit is dat ik geen backup heb en de iphone helemaal niets doet maar nu staat er geen cruciale data op maar wel wat ik wil bewaren weet iemand wat ze met je iphone doen als je hem afgeeft bij de winkel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als hij helemaal niets meer doet ben je, nadat je hem naar de winkel gebracht hebt, alles kwijt. Als de behuizing van het toestel kapot is, wordt dat gerepareerd of wordt er geld uitgekeerd zodat je een nieuwe kunt halen. Is er intern iets mis (in de telefoon), dan zal dat ook gerepareerd kunnen worden en wordt er automatisch de nieuwste software op gezet. Hierdoor ben je waarschijnlijk alles kwijt. Als het goed is heeft iTunes een backup gemaakt van je toestel. Dit kun je zien in Voorkeuren > Apparaten. In mijn iTunes zie ik daar verschillende 'reservekopieën' staan van mijn toestel. Mocht je iPhone dus alles kwijt zijn, kun je deze instellingen heel simpel terugzetten. En de volgende keer iets voorzichtiger met je toestel zijn ;-)

Het beste is om gewoon te vragen of het mogelijk is dat ze de bestanden opslaan. meer weet ik niet

Vraag omde harddisk te controleren :D

Nooit met iTunes gesynchroniseerd? Dan wordt namelijk eerst een backup gemaakt die naar een nieuwe iPhone kan worden gerestored.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100