Hoe kan ik mijn batterij van mijn ipod nu nog sparen?

Ik heb mijn batterij helemaal verpest van mij ipod touch 4g. Nu gaat deze heel snel leeg. Wat kan ik hieraan nog doen? Helpt het als ik de ipod 's nachts helemaal uitzet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uitzetten is slim ja. Ook kan je de achtergrondverlichting lager zetten. Het is ook handig om wi-fi uit te zetten als je hem niet gebruikt. Het word aanbevolen om je ipod iedere dag (of twee dagen ) op te laden. En een keer per maand helemaal leeg laten gaan, en dan helemaal opladen. Ook is het beter om tijdens het opladen je ipod niet te gebruiken.

Veel energie wordt verbruikt bij de schermverlichting. Als je die uitzet, spaar je veel energie: Settings > Backlight Timer > Off. Uiteraard moet je de ipod ín slaap modus' zetten als je hem niet gebruikt. Daarnaast heeft apple de service dat je voor een nominaal bedrag de accu kan laten vervangen.

1- Zet Uw toestel altijd op "Automatische helderheid" 2- Zo weinig mogelijk interactieve achtergronden ( bewegende poppetjes etc) 3- De achtergrond zo zwart mogelijk houden en zo weinig mogelijk WIT !! 4- Zet Uw toestel op 2 minuten ,time outs..ik vind dit prima ( Instellingen>>Beeld) 5-Elke ontvanger die U toch niet/nooit gebruikt UITZETTEN. (Wifi,bluetooth,2G,3G en GPS) 6- Verstuur of ontvang slechts DATA als de ontvangst optimaal is. Als de mast ver weg is ,vreet dit energie. 7-Probeer om niet de heeeeeeeeele dag met Uw toestel ONLINE te zijn. Op of in een vervoermiddel,welke U bestuurt is dat onzin. Zet op 3G als U ergens in een afgelegen gebied bent ( Polder,platteland) 8-Liefst nooit 3G .(Instellingen??Draadloos en Netwerken>>Mobiele netwerken) Zet op de onderste optie "GSM/wcdma automatisch" 9-Als U Uw toestel oplaadt,zorg dan ,dat hij tot de nok wordt gevuld ! 10- Ga via de Market App Store zoeken naar Juicedefender ,haal op,installeer en gebruik deze SUPER app ! Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100