Is de zwarte dsi gevoeliger voor vingerafdrukken?

Ik wil een dsi kopen, maar ik wil de informatie" Is de zwarte dsi gevoeliger voor vingerafdrukken?" Dank je wel voor je reactie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Absoluut, op zwarte gladde kunststof zie je erg veel vingerafdrukken! Een lichte kleur als zilver of wit heeft dat veel minder.

Dat je op zwart beter de vingerafdrukken ziet is correct. Dat om die reden gevoeliger is voor vingerafdrukken is pertinente onzin. En dan baseer ik mij puur op eigen vaktechnische ervaringen in de afgelopen 25 jaar...

Kijk maar naar een zwarte aanrecht alle vlekjes zijn overduidelijk te zien of bij een auto 1 krasje is meteen te zien. Als iets grijzer ofzo is is dit meteen al veel minder voor het oog maar ze zijn er wel. maar een zwarte dsi? http://www.decisionsciences.org/about/default.asp

Mijn dochter heeft een zwarte DSi en gebruikt hem vaak. Ik heb net even gekeken. Er staan geen lelijke vingerafdrukken op de zwarte buitenkant. Heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de casing niet glanzend zwart is maar matzwart. Daar zie je vingerafdrukken minder snel op. De twee schermpjes staan trouwens wel vol vettige vingerafdrukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100