Iphone batterij

Waarom is de iphone batterij zo snel leeg? Tegenwoordig verwacht je toch wel dat alles hi tech is etc.

Als men zulke ingewikkelde telefoons kan maken dan waarom niet een betere batterij die langer mee gaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

dankzij de nieuwe update is de battrij idd sneller leeg, ze hebben beloofd deze te verbeteren bij de volgende update, hier is ovregens niks aan te doen,, heellaas

Check ook of je alle programma's hebt gesloten Druk 2 x op de ronde knop onderop je iPhone

Er draaien heel veel apps tegelijk. Je kan ervoor kiezen om er een paar te sluiten als je je batterij wilt sparen. Idd, zoals hierboven genoemd, drukken op de 'home' knop. Wat bij mij helpt is als ik niet non stop mail binnen haal. Ik heb ingesteld dat er maar een keer per uur wordt gezocht naar nieuwe mail ipv constant.

De toepassingen vereisen vandaag de dag gewoon meer van een mobiel, ook wel smartphone genoemd vandaag de dag. de Iphone doet meer dan je denkt op de achtergrond. Je kunt een app downloaden die je internet en zo alles uit zet op het moment dat je dat wilt. Ik heb hem voor de galaxy S en bespaar ruim anderhalve dag op mijn batterij. APNdroid heb ik, maar er zijn er voor de Iphone vast ook genoeg. Ook erg handig appie als je naar t buitenland gaat trouwens!

Als je je GPS op je iPhone hebt aanstaan, zoekt en zend de telefoon constant en dat kost veel energie. Idem voor WiFi zoeken. Er zijn dan ook apps/widgets die GPS en WiFi makkelijk aan- en uitzetten zodat je GPS en WiFi alleen gebruikt wanneer nodig.

Je moet het zo zien; een iPhone is net een kleine computer. En een laptop kan ook niet hele dagen draaien op de accu.

Je moet hem altijd goed op laten laden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100