welke mobiel is beetje hip en beetje goedkoopt?

Ik wil een nieuwe mobiel kopen maar ik zal niet weten wat IK wil een beetje hippe dus niet zo'n ding van 2 jaar geleden. Maar hij mag niet te duur zijn bijv. de galaxy s heeft een duur abonnement en nog duurder als je hem los koopt abonnement is goed als et maar goedkoop isXD weet iemand zo'n mobiel???

Weet jij het antwoord?

/2500

Iphone abonnenment 27 in de maand en een gratis iphone tmobile

Als je een 'hippe' mobiel zoekt die niet te duur is zou ik kijken naar een tweedehands optie: kijk bijvoorbeeld naar een ouder model die nog steeds als nieuw zijn, een paar voorbeeldjes: - Htc Desire (Desire HD opvolger) - Samsung Wave (Samsung wave II opvolger) - iPhone 3g(s) (iPhone 4g opvolger) De eerste twee zijn ongeveer €200,- maar je hebt geen duidelijk budget aangegeven dus is het moeilijk te bepalen wat voor jou een goede mobiel zou zijn.

In geval van het vorige antwoord heb je helaas wel de 3GS... Galaxy S kan voor 2 jr gratis met internet 1ste jr 25 euro 2e jr 31,95 goedkoper alternatief is bv de htc wildfire of Samsung galaxy Apollo deze zijn ook interessant met n 1 jr abonnement

Die van LG zijn allemaal niet heel erg duur maar wel goed.

De galaxy modellen zijn niet te duur maar wel hip. Neem bijv.de galaxy europa, lekker snel, leuke apps, en met wifi.

Een Nokia 1600 heel goedkoop en hij gaat niet kapot:)

Een BlackBerry Curve 8520 is ook erg goedkoop + het is ook nog hip, voor ongeveer 15/20 euro per maand kan je deze krijgen inclusief internet dus nog beter.

Een LG optimus one. Dit is een leuke telefoon met het populaire Android platform. (Android 2.2) Het is C €200 Nog een leuke telefoon is de HTC wildfire. Deze is wel duurder. Deze kost ongeveer €239,00. Ook deze telefoon bevat Android 2.2

Galaxy europe. Hij is hip en goedkoop. prepaid is hij ongeveer rond de 140 euro. Er zit android 2.1 op en WIFI. Ook zit er navigatie op.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/265985/sams...

Een htc wildfire is een prima telefoon voor een relatief lage prijs, het enige nadeel is de kwaliteit van het scherm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100