Ik ben op zoek naar een sim-only oplossing voor mijn simlockvrije iPhone 4: weinig bellen/sms-en,veel internetten!

Binnenkort loopt mijn contract bij Vodafone af. Ik heb een iPhone 4 en ben al een tijdje op zoek naar een sim-only, maar dan èèntje met weinig belminuten/sms-en,maar ik wil er wel snel en veel mee kunnen internetten. Dus een hoge of nog liever geen datalimiet en minimaal 3,6 Mbps of nog liever 7,2 Mbps. Tot nu toe heb ik dat bij geen enkele provider kunnen vinden. Ik ben verplicht om een nieuwe iPhone aan te schaffen,alleen dan kan ik een "snelle" verbinding krijgen. Iemand al ervaring hiermee??

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou hier eens kunnen kijken; http://www.vergelijk-simonly.com/ of je daar iets kan filteren wat aan jou eisen voldoet?

Misschien klinkt het raar maar waarom verleng je niet gewoon bik Vodafone in een simonly? Geen gezeik met nummerbehoud, direct geregelt etc. Tevens biedt Vodafone in 80% van de gevallen de beste en dus snelste internetverbinding. Dit baseer ik op persoonlijke ervaringen.

T-mobile is de enige operator die geen datalimiet heeft met mobiel internet. Let erop dat je geen Relax abonnement neemt, omdat hierbij het internet een stuk trager is. DeiPjone 4 is snel, dus is snel internet wel geboden!

T-mob

dit is een aardige vergelijk site: http://www.vergelijk-simonly.com/abonnement/overzicht/ Toegevoegd na 1 minuut: oeps, Downstar gaf dezelfde link. deze is ook wel goed: http://www.typhone.nl/?utm_src=00008|gaz_sim_only_h|h_sim_only|sim%20only&gclid=CNm1-I2f7qYCFQ8f4Qod-0JEHA#sim-onlyPlaceHolder

T-mobile

Telfort heeft ook simonly met internet geen datalimiet

Vodafone is duur, tmobile ook. Je moet gewoon een sim only nemen met internet bij hollandse nieuwe

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100