Waarom trilt een telefoon niet tijdens die aan het laden is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de tril functie is bedoel voor waneer je bijvoorbeeld in een vergadering zit of op school duss en als je hem in de oplader heb is dat niet echt nodig dan zet je gewoon je geluid aan

Bronnen:
denk ik

Omdat je hem niet in je broekzak hebt zitten met de oplaadkabel eraan

ik heb mijn telefoon ingesteld dat hij van profiel wijzigt als de lader erop zit. En het trillen van de telefoon kan ik in mijn toestel instellen in de profielen. Misschien is het bij jou ook het geval.

Die van mij trilt wel! Me vorige telefoon niet dus mischien verschilt dat per telefoon

De telefoon doet alles waar je hem op insteld, ook als hij in de lader zit.

Vaak is dit het geval, omdat de fabrikant van het toestel er vanuit gaat dat je dicht bij het toestel in de buurt bent als je hem aan het opladen bent. Zo zie je hem oplichten of hoor je hem afgaan als er iemand belt of smst. Zodoende is de trilfunctie uitgeschakeld, deze is niet nodig. De trilfunctie is namelijk origineel bedoeld om je telefoon te voelen in je broekzak. De ringtone is bedoeld om hem te horen in andere gevallen. Denk dan bij de dames aan een tas, of in dit geval aan de oplader op de kast. Het is geen onderbouwd antwoord, maar ik probeer het vanuit mijn eigen visie te vertellen.

Het trillen is bedoeld om je te waarschuwen als je hem in de buurt van of op je lichaam hebt, maar dat is niet het geval, als je hem oplaadt. Die functie is dan totaal nutteloos!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100