hoe zet je het geluid van de blackberrybold camera uit?

Je kan het geluid van de bb wel uitzetten, zzzstand, maar dan maakt de camera alsnog geluid, wie weet een oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe het precies bij een Blackberry zit weet ik niet, maar bij bijna alle telefoons gaat dit gewoon via de instellingen van de camera. Je zorgt dat je een foto kunt maken (dus dat de camera aan staat). Als er een menu knop op je toestel zit, druk je deze in en verschijnt er een menu. Waarschijnlijk staat hier 'sluitergeluid' bij en kun je hem hier uitzetten. Zoals gezegd, ik weet het niet precies. Je kunt het beste even zoeken.

Deze staat niet standaard in je instellingen. Er zouden twee APPs aanwezig moeten zijn die dit wel doen. 1. BerryAnnoying 2. Camera Mute APP / CameraMuteApp Het is lastig om ze op internet te vinden, omdat veel pagina's offline staan.

Officieel niet!!! Ook beide apps hierboven maken nog geluid, dit komt omdat het in sommige landen verboden is om met je telefooncamera een foto te kunnen maken zonder geluid, dit ivm met fotomisbruik in zwembaden pashokjes en "upskirt"-foto's Wel zijn er 2 manieren om dit te omzeilen: 1. Bel je voicemail, zet je geluid op stil (gedempt,mute) start je camera en maak een foto!!! 2. Download een app waarbij je een screenshot maakt van het scherm (zoals "capture it", "grabbit", "snap screen shot" enz.) En open je camera en neem ipv een foto een screenshot... Wel kans op een slechte foto... Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100