Is er ook een gratis versie van?

Het is mogelijk om muggen te verjagen met je pocket pc.
Is hier ook een vgratis versie van?

(http://microsoft.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=75&jid=CEEXD2BFA66A76323EAB9FC6E85BECCF&platformId=2&productType=2&productId=210356§ionId=0&catalog=1&&authorId=1963441)

Weet jij het antwoord?

/2500

je zal het vast ergens via torrentsites kunnen downloaden....maar het lijkt me heel erg sterk dat het werkt... Toegevoegd op 28-05-2009 17:49:27 In hun eigen site zitten al schrijffouten...klinkt niet proffesioneel. Daarnaast heb ik nog nooit een mug afweer apparaat gezien dat op geluid werkte dat werkte...en geloof me, ik heb het geprobeerd; ik haat muggen! enfin, de link:

Pieptonen verjagen de muggen niet.

Google eens op: kunnen muggen horen Er wordt beweerd dat vrouwelijke muggen de geluiden die mannelijke muggen maken zo veel mogelijk mijden, waardoor ze dus wegblijven. Maar om je pocket pc continue aan te laten staan, lijkt mij niet zo goed voor je accu, hij is dan snel leeg. Ook is de vraag of je pocket pc wel in staat is om deze geluiden te produceren. Er zijn ook apparaatjes die je in het stopcontact steekt en die deze geluiden maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100