wat is het verschil tussen een iphone en ipod?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.iphoneclub.nl/1636/vergelijking-apple-iphone-en-apple-ipod-touch/ Hier staat een prachtig tabelletje met de verschillen.

Met een Iphone kun je bellen en smsen, met een ipod niet!

Met een iphone kun je ook nog bellen. Dit is dus ook een mobiele telefoon. Met een ipod kun je dus niet bellen. Verder heb je van ipod heel veel verschillende, waarvan de ipod-touch het meeste weg heeft van de iphone.

Het grootste verschil: Bellen met ee iPhone kan wel, met een iPod niet. Enkele andere verschillen: * Geen Bluetooth bij de iPod * Geen E-mail bij de iPod * Geen SMS bij iPod * Geen stocks bij iPod * Geen Google Maps en geen Yahoo Weather bij iPod * Geen notes bij iPod * Kleine afmetingen voor de iPod etc.

Bronnen:
http://www.iphoneclub.nl/1636/vergelijking...

Met een Iphone kun je internetten waar je wilt, met een Ipod ben je afhankelijk van een Wifi verbinding. De camera van een Ipod Touch (want daar heb je het over vermoed ik) heeft 0,79 megapixel, die van een Iphone is 5.0 mp. Een Ipod is ongeveer 700 euro goedkoper dan een Iphone, ook een niet onbelangrijk verschil. Een Ipod is veel dunner dan een Iphone. Dan heb je de belangrijkste verschillen wel gehad. En natuurlijk de open deur; met een Iphone kun je bellen.

Een Iphone heeft meer functies, op een Iphone kan je: -spelletjes spelen -bellen -sms-en -internetten -foto's en filmpjes maken -alle functies van de Ipod Een Ipod is meer een mp3 speler, waar je ook foto's en filmpjes mee kan maken.

De iPhone is zo'n 400 euro duurder dan de iPod.

Het grote verschil zit hem in het kunnen bellen, (onderweg) 3G internetten en wat je daarvoor neer moet tellen. Op het onderstaande adres heb ik een review van de iPod Touch 4G geschreven met een handige vergelijkingstabel.

Bronnen:
http://www.thegadgeteers.nl/?p=1865

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100