Wat gebeurt er als je bij applicaties je gegevens wist van whatsapp? Worden dan je groepen verwijderd?

Ik heb een samsung galaxy y en kan bijna niks meer downloaden daarom, wil ik dit graag weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je deze verwijdert zul je alles wat je in de groep gezegd hebt worden verwijderd, en ook wat je vrienden hebben gezegd. Je ziet dus heel je historie niet meer. Maar de groep zelf is er nog wel, en je zult er nog aan deelnemen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100