Hoe gebruik maken van Whatsapp in het buitenland?

Ik heb Vodafone prepaid, en kan alleen op internet via wifi. Ik ga naar het buitenland, moet IK dan op de een of andere manier betalen als ik gebruik maak van Whatsapp (en andere apps die internet gebruiken)? En kan ik de nummers die in mijn telefoon zijn opgeslagen en die beginnen met '06' gewoon blijven gebruiken? Zijn er nog meer belangrijke dingen die ik moet weten over Whatsapp en internetgebruik via wifi en dus niet via roaming en dataverbindingsstand in het buitenland?

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wanneer je ergens Wi-Fi hebt in het buitenland, kost het gebruik van applicaties geen geld. Zorg er wel voor dat je ook echt Wi-Fi gebruikt, en niet perongeluk 3G. Ik weet niet hoe WhatsApp in het buitenland omgaat met 06-nummers, maar je kan het beste de nummers gewoon even aanpassen; [06] veranderen in [+316].

Met een prepaid SIM kun je ook gewoon op internet hoor. Je betaalt er dan alleen achterlijk veel voor. Als je op dit moment geen 3G gebruikt, (dus internet via Vodafone in jouw geval), hoef je je niet druk te maken om kosten als je ergens heen gaat. Dat moet je namelijk bewust aanzetten voordat je er uberhaupt gebruik van kunt maken. Wifi in het buitenland kost ook niks. (Misschien moet je in sommige hotels extra betalen voor wifi, maar de verbinding zelf is gratis)

Als je in het buitenland wifi heb dan kun je gewoon gratis whatsappen. Check wel even of je niet op 3g zit want dat is echt gruwlijk duur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100