Hoeveel mb's verbruik je gemiddeld met whatsapp? En hoe heet de app waar je kan zien hoeveel mb's je verbruikt?

Ik krijg namelijk misschien een abbonnement, vandaar.
Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Sinterklaas is maar gek met jou :) Het is moeilijk te zeggen hoeveel MB's je verbruik met whatsapp. De één is continue online (ook zonder wifi) en verstuurt graag foto's met whatsapp een ander whatsappt alleen maar binnen een wifi-verbinding. Om te zien hoveel mb's je verbruikt zijn er verschillende apps. Ik gebruik "verbruiksmonitor". Deze kun je automatisch op een bepaalde dag van de maand op 0 laten zetten, om zo per maand bij te houden hoeveel ruimte van je bundel je nog over hebt.

als je alleen maar berichtjes verstuurt ben je niet zo veel kwijt. Abbo van 100MB is meer dan genoeg. vooraal als je thuis ook nog op wifi gaat. Maar als je ook foto´s en videos verzend en download ben je er snel doorheen en kun je beter gaan voor een 500MB abonnement. Er zijn heel veel app´s om te kijken hoeveel mb je verbruikt. Ik zelf gebruik de MBmeter van kpn.

Het zijn meestal maar een paar MB's wat je per maand voor whatsapp verbruik en dan moet je al heel veel appe. Je kan dit ook op je mobiel zien hoeveel je al verbruikt heb. ga daarvoor naar: -whatsapp -instellingen -account -netwerkgebruik daar vind je alle informatie. Ik heb de afgelopen maand 2214 berichten verzonden en 3274 berichten ontvangen en kom dan op een totaal van 5,2 MB. Heel weinig dus

Whatsapp kost je bijna helemaal geen mb's mischien als je door whatsappt 1 of 2 mb maar meer ook niet Ik weet niet hoe de app sorry Ik hoop dat dit je vraag beantwoord? M.V.G

Als het goed is, ben je met zo'n 200 "whatsappje's" ongeveer 1mb kwijt. Je kan al je internetgebruik (3G en wifi) controleren op watchdog. Deze houdt ook de tijd bij hoelang je abbo loopt etc.

Bronnen:
uit ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100