Whatsapp ontvangt wel berichten met WIFI aan, maar verstuurt ze niet. Met 3g aan verstuurt hij wel, maar alleen als whatsapp geopend is. Enig idee?

Als ik WIFI aan heb staan op mijn telefoon, dan ontvangt whatsapp wel berichten, maar kan hij ze niet verzenden. Heb ik echter 3G aanstaan, dan doet hij dit wel allebei, maar onder de voorwaarde dat whatsapp open staat.
Heeft er iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
Reinstall van Whatsapp al geprobeerd en heeft geen succes opgeleverd!

Toegevoegd na 9 minuten:
Ik heb geen ipod, maar gewoon een Samsung Omnia II met Android Bootsystem, dus antwoorden over jailbreak heb ik niks aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je nog niet de nieuwst versie heb zal ik als uk jou was eerst die downlauden. En als dat niet helpt weet ik geen ander oplossing dan contact op nemen me whats app Toegevoegd na 10 minuten: Email bd@whatsapp.com Toegevoegd na 11 minuten: bd@whatsapp.com sorry hij deed het niet

Bronnen:
bd@whatsapp.com

Ik denk niet dat het kan, als whatsapp continu zou moeten controleren of er berichten zijn binnen gekomen, slurpt het al je dataverbruik op. Met wifi zit heb je onbeperkt internet, dus daar is dat geen probleem. Wat je anders nog kan doen is (hiervoor moet je je ipod wel gejailbreaked hebben) "My 3g" downloaden in Cydia. Als je deze aan hebt staan denkt je ipod dat je op wifi zit, in plaats van 3g.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100