Kun je in Whatsapp online verbergen? - zie uitleg

Ik heb vrij veel contacten in whatsapp, maar niet altijd zin om met iedereen te chatten. Echter de App geeft automatisch online status aan, waardoor ik vaak van velen meteen berichtje ontvang. Kun je dit uitschakelen zodat het lijkt dat je niet online bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb jij misschien een Blackberry? Vaak blijf je bij de blackberry online Ookal ben je niet op Whatsapp, maar zodra er iemand wat schrijft en verzend dan ontvang je het direct en ben je online terwijl jij het nog niet eens gecheckt hebt. Maar ff antwoord op je vraag: Nee, je kunt dit bij geen enkel toestel voorkomen of verbergen, tenzij je diegene blokt dan ziet hij je status 'voor het laatst gezien... blabla'

Blijkbaar is het er wel.. De bronnen zijn vrij oud, dus ik mag verwachten dat het er nu wel is.. Bron naar iPhone en Android. Toegevoegd na 3 minuten: Net even zelf gekeken, ik heb Android en kan personen blokkeren.. Toegevoegd na 5 minuten: Je kunt ook jouw status veranderen, er zijn standaard meldingen als "Ben bezig" of "Batterij bijna leeg", maar je kunt daar natuurlijk ook "Offline" van maken. ;)

Bronnen:
http://www.gadgettest.nl/2010/07/31/een-bl...
http://www.iphoneclub.nl/72451/whatsapp-me...

Die status is niet uit te zetten. Het enige wat je kan doen is personen blokkeren. Die personen zien niet meer jouw online of laatst gezien op... Status.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100