kan ik ook een abonnement krijgen op alleen mobiel internet(dus geen sms en bel abonnement), zo ja bij welke provider dan ???????

Weet jij het antwoord?

/2500

dat kan niet, er is altijd een belbundel bij.. wel is het mogelijk bij vodafone om een internet blox af te sluiten. je krijgt dan een maand lang internet voor 9,50. dat wordt gewoon van je prepaid afgescheven!

Ja dat kan bijvoorbeeld bij T-mobile een Web 'n walk abonnment, heb ik ook namelijk (je kan overigens wel gewoon bellen en smsen maar daar is het niet voor bedoeld)

De mobiele data-abonnementen van KPN(Dongle) en Vodafone zijn alleen voor mobiel internet en werken met een SIM-kaart. Die kun je waarschijnlijk ook in een mobiel gebruiken.

Data Only abonnementen worden dit soort abonnementen genoemd. Bovenstaande antwoorden zijn wel degelijk waar. Deze abonnementen hebben wel gewoon een mobiel nummer en het is ook gewoon mogelijk met dit soort abonnementen te bellen alleen zijn de gesprekstarieven hiervoor erg ongunstig. Afhankelijk van de hoeveelheid data dat je denkt te zullen gaan gebruiken kun je bij de providers verschillende abonnementen afsluiten. KPN: http://www.kpn.com/prive/mobiel/abonnementen/dongel.htm?sc_5=mobiel:plein:tekstlink:dongel Vodafone: http://www.vodafone.nl/shop/category/Mobiel-internet/cat10670018 T-Mobile http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/mobiel-internet/mobiel-internet-laptop/overzicht.aspx LET OP!! Ik wil je er wel op wijzen dat dit soort abonnementen bedoelt zijn voor gebruik in je laptop, omdat deze abonnementen snelheden kunnen halen van 14,4Mb/s. Als je het abonnement wil gebruiken voor onbeperkt internetten op je mobiele telefoon, is het vaak toch voordeliger een SIM-only abonnement aan te sluiten met bv. bij T-Mobile een Web'nWalk abonnement. Dan heb je onbeperkt internet voor je mobiel, maar met een minder hoge snelheid. (toch vaak snel genoeg voor mobiele diensten)

Bij Vodafone kan je een internet blox nemen dat is 10 euro per maand en dan heb je onbeperkt internet. Het is anders dan een abbonement want je moet het elke week weer opniew activeren(binnen minder dan 1 minuut gebeurt) dus je hebt nooit het probleem dat je geen geld hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100