Wat is nu de beste abonnement met de iPhone?

Ik snap al de abonnementen niet meer. Ik heb nu een iPhone 3GS met een Vodafone 275 en ben hier tevreden mee. Nu geeft Vodafone flink minder databundel, en T-Mobile geeft bij alle abonnementen nog 1 GB.

Ook vond ik op (http://www.goedkoopste-iphone5.nl) een handige abonnement wijzer. Echter deze is alleen opgesteld voorde T-Mobile abonnementen en niet voor Vodafone.

Omdat er begin dit jaar zoveel slechte berichten waren omtrent T-Mobile wil ik eigenlijk liever bij Vodafone blijven.
Dit is trouwens de link rehtstreeks naar die wijzer: http://www.goedkoopste-iphone5.nl/abonnementswijzer

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Ik heb nog 2 maanden. Dus voor mij ook nog de vraag of ik moet wachten op de iphone 5 of toch voor een 4 ga.. Maar die moet ik zelf maken.

Mvgr.
Mark de Wit

Weet jij het antwoord?

/2500

Een iPhone abonnement van T-mobile. Heb je onbeperkt internet, handig joh. :)

het hangt er een beetje vanaf ik zelf ben redelijk tevreden met tmobile maar heb af en toe om onduidelijke redenen geen bereik. Soms gebeurd dat zelfs thuis en aan mijn iphone kan het niet liggen aangezien die net twee maanden oud is. Ik zou als ik jou was goed afwegen wat belangrijk voor je is en of je echt onbeperkt internet nodig hebt(ik weet niet hoeveel je bij vodafone krijgt) en ik zou een iphone 4 nemen puur omdat iphone 5 nieuw uitkomt en dan eigenlijk nog een soort testproduct is waar alle kleine technische foutjes nog uitgehaald moeten worden. (ik kan me herinneren dat iphone 4 in het begin soms de verbinding wegviel omdat je je iphone op de verkeerde manier vasthield) en ik verwacht dit soort dingen ook bij de iphone 5

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100