Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een mobiel abonnement?

Uiteraard de prijs van het abo en de looptijd. Zijn er andere zaken waar ik op moet letten, zogenaamde instinkers misschien? Eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer als ik ga zoeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Als er een kortingstarief geldt moet je opletten of dat gedurende de gehele periode is of gedurende een deel van de abonnementsperiode. - Of je er een verzekering bij wilt of niet, zonder verzekering heb je alleen fabrieksgarantie op je toestel (dus alleen als er technische defecten zijn). - Of je nog losse kosten moet betalen voor het toestel of dat dit volledig bij de kosten in zit. Soms is het toestel voor een hoger abonnement gratis, maar voor een lagere moet je er nog iets voor betalen. Goed op letten. - Hoeveel je bij je abonnement krijgt en of je er nog extra opties bij wilt als: extra smsjes, internet (oneindig of een deel), die kun je vaak aanvinken. - Of je winkelgarantie wilt of hem op internet koopt. Ik heb mijn eigen abonnement op internet afgesloten. Dit scheelt nogal wat in de prijs van een abonnement (bij Hi in ieder geval), je hebt alleen geen service van de winkel. Als ik er nog meer bedenk zal ik ze toevoegen.

Voor wat betreft de provider: telefoonverbindingen van mensen die een T-mobile abonnement hebben, die vallen bij mij regelmatig ineens weg, terwijl ze niet in een tunnel oid zijn. Dat heb ik alleen als de ander een T-mobile beller is. Dus ook al zou T-mobile een fantastisch aanbod hebben, incl. bovengenoemde aspecten, dan nog zou ik zelf niet enthousiast kunnen worden als het een T-mobile abonnement zou zijn.

prijzen goed doornemen o.a sms kosten. Hoeveel minuten je krijgt. Of daarin voicemail ook bijhoort. Of je gratis toestel bij kan krijgen. Wat je per maand moet betalen. Btw hoeveel %dat is. of dat exclusief of inclusief is. Doornemen wat overige kosten zijn. Tip neem geen vodafone zijn bedriegers. Wat mij betreft neem t-mobile of orange. Suc6. Mvg

Als je regelmatig naar het buitenland sms't, kan het zo zijn dat die smsjes niet uit je bundel komen maar apart worden gefactureerd!

Als aanvulling: gratis toestellen bestaan NIET. Het is altijd huurkoop! Heb je al aan sim-only gedacht? Je krijgt vaak goede kortingen en je schaft jezelf simlockvrij toestel aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100