Welke van deze 2 bmx'en is het beste?

Ik ga beginnen met bmx'en, nu ga ik nog geen dure fiets kopen. Als het leuk is en ik het ga verder doen, ga ik een betere en duurdere kopen.
Ik twijfel nog tussen deze 2:

http://www.matrabike.nl/Fietsen/BMX-fietsen/BMX/Runner-BMX.aspx

http://www.matrabike.nl/Fietsen/BMX-fietsen/BMX/Hip-Hop-Freestyle.aspx

Ik wil er mee over heuvels rijden, misschien zelfs springen, maar ook wat truckjes doen zonder speciale dingen zoals halfpipes enzo, gewoon op een vlak stuk.

Welke is de beste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik wil je niet ontmoedigen om 1 van deze 2 fietsen te kopen; het zal elkaar niet zo heel veel uitmaken, dus kies je die je het mooiste vind. Maar.... bedenk wel dat dit low-budget bikes zijn en let dus goed op de kwaliteit! Goedkoop is duurkoop. Ik heb nl een mountainbike van dit merk en al snel waren onderdelen aan vervanging toe! Ik heb ze wel vervangen door kwaliteitsonderdelen, en daar fiets ik nu nog mee rond. Frame, stuur, rem- en versnellingshendels zijn nog origineel; de rest is ondertussen (7 jr. gebruik!) vervangen. Misschien kun je beter een goede gebruikte fiets kopen voor niet te veel geld.

Ik heb zelf ook lang ge bmxt maar ken deze allebei niet. Maar ik zou gewoon kijken welke je het fijnste vind en welke het beste eruitziet kwalitatief gezien. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100