Waarom krijgt Hoogerland (en Flecha) niet de tijd van het peloton in de Tour de France? Kan hij er wat aan doen dat hij valt...

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan hij inderdaad niks aan doen. Maar deze regel geldt allen voor de laatste drie kilometer, aangezien het dan zo ongeveer onmogelijk is om terug te komen in het peloton.

Hoogerland heeft er niks aan als hij een andere tijd krijgt, want hij doet niet mee voor het algemeen klassement, alleen voor de bergtrui. Met Flecha is het weer een ander verhaal, maar hij is ook geen kanshebber voor de gele trui, en daarvoor ging hij ook niet naar Frankrijk. Daarbij kunnen maar weinig renners er iets aan doen dat ze vallen. Voor Vinokourov of Van den Broeck is het erger, want zij werden meegesleurd in een val waar ze zelf ook geen schuld aan hadden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100