Ik wil in debuurt van Arnhem wandelen langs t water. iemand suggesties...?

Of een soort van natuurpark....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in Arnhem kun je schitterend wandelen, ook langs het water. bij de diverse kades kun je zo starten. vlakbij Arnhem ligt Oosterbeek, met schitterend bos deels langs het water, merendeel met mooie paden en een heuse waterval. het wijst zich vanzelf als je de borden bij de Pietersberg volgt.

Bronnen:
http://www.ivnarnhem.nl/download/IVNArnhem...

In Arnhem kun je langs de Rijn wandelen. Ook leuke terrasjes en restaurantjes. Je kunt ook naar het Sonsbeekpark gaan. Mooi glooiend park met ook water en een waterval. Verder in de buurt is de Postbank. Groot natuurgebied met bos en heide. Richting Nijmegen kun je ook wandelen over de dijk bij Lent en natuurlijk langs de Waal.

Behalve wat Loenie zegt kun je mogelijk ook richting Velp en dan naar de Steeg en langs de IJssel lopen. Prachtig rivierenlandschap. (Ook nooit ver van een bus of treinstation)

over de dijk richting heteren lopen is een aardig eindje en genoeg leuke dingen om te zien

Ja, bij meinerswijk ( das de andere kant van de rijn waar niet de kade met de terrasjes zijn). Langsop de Drielse dijk. In zuid zijn de rijkerswoerdse plassen, een recreatiegebied. Kun he rondomheen, picknick onderweg... Maar das niet heel natuurlijk, dan toch meinerswijk. En Sonsbeekpark hebben ze ook een paar vijvers, maar als je echt voor t water gaat en niet voor park zou ik daar niet gaan. Wel is t een mooi park!!! Ik kom er elke week.

Kies Doesburg als je een wat kleinere plaats aan het water wil bezoeken, erg leuk! En tussen Rheden en Giesbeek ligt een groot natuurgebied met heel veel water.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100