Hoe lang breng je dagelijks door in de buitenlucht?

Gemiddeld genomen in het voorjaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Varieert van een uur (werkdag zonder andere activiteiten) tot een hele dag (buitenevenement). Gemiddeld over de hele week? Twee uur per dag of zo.

Veel te weinig helaas. Op sommige dagen nog geen kwartier. Drukdrukdruk. Maar er gloort licht aan het eind van de tunnel!

Per dag gemiddeld 5 uur.Waarvan 2 uur wandelend.

ik denk een paar minuten. van en naar de auto. mijn zoon is wel buiten not to worry, maar ik no way mij niet gezien. juist niet in het voorjaar en zomer. vanaf de 1e wesp die ik met eigen ogen gezien heb zit ik binnen het liefst met alles dicht. met een gezin kan dat nou eenmaal niet maar bah. ik heb een te grote angst voor beesten (stekende dan)

Gemiddeld? Hmm... 10 minuten. misschien. (Van en naar de winkel en auto lopen... :P.)

Op werkdagen een paar minuten tot een half uur als ik met de auto ga, en minstens 5 kwartier als ik fiets.

Bij elkaar is het denk ik maar 2 uur per dag. 's morgens een kopje thee in de tuin (half uur), dan hier en daar naar toe met het openbaar vervoer of de fiets (maximaal 1 uur), en dan 's avonds nog even chillen met een biertje op het balkon (half uur). Dat is het denk ik wel zo'n beetje.

Zo'n 4 tot 5 uur. Maar je bent ook als snel buiten als je in een chalet woont ipv een Petteflat. ;)

Gemiddeld een 3 á 4 uur per dag. Maar af en toe eens een terrasje pakken zodat dit ineens verdubbeld in tijd... Doorgaans vermeid ik de zon...

IK ben 24 uur per dag in de buitenlucht, maar soms heb ik een jas aan, soms een huis aan, soms een auto aan...

Elke dag, ik woon aan het bos, dus ook in de winter buiten.

Het hangt er vanaf. De ene dag maar een kwartier, de andere een uur of 2. Wat natuurlijk uitmaakt of je veel of weinig buiten komt is werk of andere klussen. Helaas komt een gemiddelde Nederlander regelmatig te weinig buiten, JAMMER.

Als de zon schijnt ben ik zo veel mogelijk buiten. Op vrije dagen ga ik wandelen, lekker in de tuin zitten, terrasje pakken etc. Dan ben ik dus minstens 5 uur buiten. Als ik moet werken op een mooie dag dan kies ik ervoor om te fietsen naar het werk en na het werk nog even in de tuin te zitten bijv. Dan ben ik ongeveer 1 uur of 1,5 uur buiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100