Hoe kun je je biceps (spierballen) versterken zonder apparaten, dumbells o.i.d. te gebruiken?

Dus die ik thuis kan doen, ook zonder medicijnen/anabolen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je vraag is puur gericht op de biceps begrijp ik. Dan blijt er zonder apparatuur weinig keus. Optrekken is een optie maar deze oefening is dan ook gelijk zeer pittig. Inderdaad de genoemde emmers water, maar dat vind ik eigenlijk ook onder apparaten vallen. Je kunt met je ene hand je andere arm tegenwerken terwijl je je arm telkens buigt. Wil je toch algemeen wat meer trainen met je hele hand/arm dan is er een powerball te verkrijgen. Dit apparaatje heb ik zelf ook. Kost niet meer dan 3 tientjes en daarmee train je je hele arm / hand. Zeer handig klein en makkelijk mee te nemen. Powerball heet zo'n ding. Aanrader! Check de link.

Bronnen:
http://www.powerball-europe.com/presentati...

Photoshoppen ;)

Door er een kwartier per dag aan te denken. En fietsen naar je werk, i.p.v. met de auto.

opdrukken. je kan ook een krant tegen de muur houden en daar vervolgens op slaan. maar wil je grotere spieren of gewoon sterker worden? ik beoefen muay boran daar komen niet veel apparaten bij kijken.( behalve punch bags enzo) maar voornamelijk door intensief te sparren met iemand kun je ook aardige spieren krijgen.(en natuurlijk)

Gewoon ouderwets opdrukken op de grond en optrekken aan een boomtak. Toegevoegd op 15-05-2009 16:17:15 Als je niet wil investeren in apparaten, kan je ook trainen met bijvoorbeeld zakken aardappelen, twee straatklinkers of gebruik je creativiteit.

Sommige sporters gebruiken toch ook hormonen om spieren te kweken? Dus dat zou ook nog kunnen.

Als jij doet wat die man op dat plaatje deed, dan krijg jij net zulke mooie spierballen... Maar of de man daar lang van heeft kunnen genieten of dat hij nog (normaal) leeft, dat weet ik dan weer niet... Je kunt altijd nog een spierballenpak aantrekken...

Twee emmers gevuld met water van heup naar borst tillen en terug. 2 weg training, biceps en triceps.

Normaal gaan sporten en niet fitnessen. Een marchal art zoals karate of congfu oid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100