ik ging ergens zwemmen laatst en toen zag ik een badmeester de hele tijd naar me kijken en naar me lachen hij keek echt de hele tijd vind hij me leuk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou echt weer gaan zwemmen waar je laatst ging zwemmen. In de hoop dat HIJ er weer is. Zo niet dan vraag je aan zijn collega"s wanneer HIJ er weer is. En dan ga je weer zwemmen wanneer HIJ er weer is. En dan kijk je of HIJ weer naar je kijkt. En of HIJ dan ook weer naar je lacht. En of HIJ dan ook echt de hele tijd kijkt. Ja, en als dat zo is, dat HIJ dus echt de hele tijd naar jou kijkt en naar jou lacht nou, dan is het een slechte badmeester!! Maar... misschien vindt hij jou dan wel leuk. Maar wat dan? Ga je dan met HEM kletsen? Of wat vragen? Of ga je steeds weer zwemmen om HEM te zien? Succes.

Nee, anders had ie wel geknipoogdt.

Hij kan ook ergens anders naar gekeken hebben. Maar als je zeker weet dat hij echt naar jou keek, ik denk dat hij gewoon aardig probeert te kijken. Een badmeester hoort niet met zo'n pokerface te kijken xd. Zwem gewoon vrolijk verder, en trek je er niks van aan ;) Pas als hij dingen gaat doen die niet kunnen, moet je je zorgen maken.

Vast wel,anders keek hij niet zo. Of was je misschien je bovenstukje kwijtgeraakt? Da willen badmeesters ook wel kijken en andere meesters ook.

misschien lachte hij je uit omdat je niet kan zwemmen xD

er lachen de hele dag mensen tegen mij...wil niet zeggen dat iedereen mij leuk vind.. misschien was die badmeester wel gewoon aardig..en t was laatst.. als hij je leuk had gevonden stond hij je wel op te wachten bij de uitgang

liefde op het eerste gezicht

ja hij is stapel op je,nu droomt hij over jou

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100