Waarom komen er veel bezoekers naar SAIL?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Omdat het uniek is om al deze bijzondere schepen bij elkaar te zien. - Omdat het maar eens in de vijf jaar georganiseerd wordt - Omdat het een leuk uitje is.

Omdat het een maritiem evenement is met internationale allure. Veel mensen vinden het blijkbaar leuk om te kijken naar (veelal uitzonderlijke) boten die je anders niet dagelijks in het kanaal ziet liggen tussen de pikmeerkruisers en de pedro-boats. En dan te bedenken dat het gewoon begonnen was als een promotiestunt voor de stad Amsterdam in 1975.... Voor de 'facts and figures' hieronder de wiki-link.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sail_Amsterdam

Omdat het geweldig is om mee te maken, die schepen te zien, te bedenken hoe dat vroeger ging, te beseffen dat ze veel groter zijn dan je dacht maar ook veel kwetsbaarder lijken, omdat je op de schepen mag, omdat je maar eens in de vijf jaar zoveel levende historie op dit gebied bij elkaar kunt zien, omdat je er prachtige foto's kan maken en omdat het dit weekend nog mooi weer is ook :-)

Ha, die Annswers; Alles wat hierboven staat natuurlijk, maar wijlen mijn schoonvader zou zeggen: "Omdat Sail niet naar hun toekomt".

Omdat ze dagelijks bijna de volle zendtijd in de journaals en andere kletskoek programma's krijgen en dat ook nog eens helemaal gratis. Iets waar zoveel reclame wordt gemaakt, moet wel fantastisch zijn denkt de Hollander dan en racet er naar toe.

Het is net een drive in dat is leuk. maar op een boot geeft het nog meer effect het is echt leuk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100