Als iemand heel erg nodig moet poepen

Hi

wat gebeurt er als iemand tijdens de voetball finale opeens heel erg nodig moet poepen, bv. van der vaart. mag hij dan eventjes naar de toilet? of moet hij wachten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens de spelregels mag je alleen het veld uit met toestemming van de scheidsrechter, als je het veld uit gaat zonder toestemming , daar staat geel voor. Als je moet, dan moet je toestemming vragen aan de scheids. In de praktijd zal dat niet gebeuren, en zal een speler een blessure voorwenden,en dan als die uit het veld is, zijn sanitaire stop maken, daarna mag hij ( met weer toestemming van de scheids ) er weer in.

dan gaat hij vallen en komt de brancard die voert m van het veld en gaat hij ff snel poepen

Als je met structuur en regelmaat leeft, gezond eet en beweegt dan kun je zoiets plannen vóór de wedstrijd.

Dat zal echt niet zomaar gebeuren tenzij hij last heeft van diaree maar dan zal hij niet spelen.De spanning van de wedstrijd zorgt er ook wel voor dat ze het niet eens zouden merken als ze nodig zouden ''moeten''.

Ha, die Ben17; Dan draait die speler gewoon een bolus in zijn onderbroek en werkt die er even uit als hij uit het zicht van de schijtsrechter is. Hier komen uitdrukkingen als 'grote druk op het middenveld' en 'grote druk voor het doel' vandaan.

Dan riskeert hij een gele kaart. Makaay heeft het in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap in 2004 gepresteerd om voor het begin van de eerste verlenging vlug naar het toilet te gaan. Dit had hem een gele kaart moeten opleveren, maar blijkbaar is het de scheidsrechter ontgaan. (zo niet onze oosterburen, die er een heel zuur stukje in Bild aan gewijt hebben: http://www.voetbalzone.nl/nieuws_van_de_dag.asp?datum=28-06-2004 en dan even zoeken naar Makaay).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100