Waarom noemen ze Messi de beste speler van de wereld?

Wat maakt hem zo goed? Ik heb het niet gezien tijdens dit WK.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Messi speelt bij Barcelona en daar heeft hij geweldig gepresteerd , en daarom uitgekozen als beste speler, Maar messi kan het niet alleen, hij moet ook goede spelers om zich heen hebben,en een goede trainer die alles goed neerzet. Argentinie was teveel afhankelijk van alleen messi, en dat lukte niet ( verkeerde keuze van trainer Maradonna ) Bij zijn club Barcelona heeft hij spelers om zich heen, die zelf ook heel veel kunnen.

Als je op het WK niet supergoed speelt, betekend dat niet dat je slecht bent. In alle andere wedstrijden is hij heel erg goed. Net als Van Persie, doet het op het Wk ook niet supergoed, maar anders is hij wel heel goed.

je bent zo goed als je laatste wedstrijd, zeker tijdens een wk. messi is niet per defenitie de beste. iemand kan topscoorder zijn of het meest betaald of de meeste cups in comepitieverband winnen... maarja dan verlies je 4-0 tegen de duutsers en blijkt het cijfertje op bepaalde lijstjes niet inwisselbaar voor een halve finale als airmiles voor een vliegreis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100