Welke oefeningen kun je het best in de sportschool doen waarbij je niet zo snel afvalt?

Ik heb een conditie van nul. Ik moet wat fitter worden maar ik wil absoluut niet afvallen, omdat ik nou eenmaal niet zo snel kan aankomen. Ook wil ik wat spieren kweken bij mijn benen en armen. Maar kan dit zonder gewicht te verliezen? Ik bedoel, je verbruikt toch een hoop energie in de sportschool. Van meer eten blijft het in balans bij mij, maar met dit weer meer eten... Wat doe ik het best?

Weet jij het antwoord?

/2500

je zou met lichte gewichtjes kunnen beginnen en je zou ook van die sportshakes kunnen pakken je valt er niet van af maar het is goed voor de spieren

Toen wij naar de sportschool gingen kregen we de eerste keer een soort schema met dingen die voor ons het beste waren. elke keer moesten we dat schema aanhouden dat was speciaal voor ons opgesteld. jij kan als je er de eerste keer heen gaat ook naar vragen ze weten daar presies wat voor jou lichaam de beste is om te doen.

Bronnen:
eigen sportschool

Het beste wat je kunt doen is cardio oefeningen om snel en gecontroleerd je conditie op te bouwen en door middel van krachttraining kun je, je spiermassa opbouwen zonder gewichtsverlies te lijden. je lichaamsvet zal wel minder worden maar dit wordt vervangen door spiermassa. is wat gezond en beter voor je lichaam is uiteraard. Succes ermee.

met kleine gewichtjes en snelle bewegingen kan je afvallen maar je moet juist zwaar trainen en daarbij de sportchake"s gebruiken dan word je groot ,zo heet dat in de bodybulding wereld .

Bronnen:
vroeger gedaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100