Waarom wordt overal een talentenjacht van gemaakt?

Er hoeft maar iets te gebeuren, er gaat een zanger dood, iemand verlaat zijn band, of er wordt een talentenjacht van gemaakt. Het gaat nu zelfs al zo ver dat op MTV er jacht wordt gemaakt op "echte liefde". (Tila Tequila)
Voor musicalhoofdrollen worden ook nauwelijks meer "gewone" audities gehouden.

Ik vind het irritant op tv, ál die talentenjachten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat het volk brood en spelen wil, net als indertijd bij de Romeinen. Dan blijven ze verder lekker rustig ofzo. En dat mocht bij de Romeinen honderdduizenden zoniet miljoenen dieren en slaven kosten, no problem, en in Nederland mag het met ongebreidelde bagger op teevee. Iets 'beschaafder' wellicht, maar het effect is hetzelfde. Gelukkig zit er een knop op ; bij kijkcijfers van nul verdwijnen ze wel . (En dan weet je dus genoeg, aangezien die dus niet bepaald nul zijn).

Omdat er nog steeds veel mensen naar kijken. En programma's waar veel mensen naar kijken brengen veel reclamegelden op. Alles draait om geld.

Het levert reclame op. mensen die nooit naar een musical gingen, gaan nu omdat ze wekenlang de uitzending gevolgd hebben, en de ster nu wel eens in het echt willen zien.

Het is een keer een geslaagde formule gebleken die veel kijkers trok, en waarmee door de sms en ook nog geld was te verdienen. Men borduurt daar gewoon op voort. En zolang er nog mensen zijn die zich willen laten ""afzeiken"" omdat het op de tv is, en zolang er mensen zijn die erom lachen, en bereid zijn te sms en, zolang gaan ze ermee door. Ik kijk wel naar iets anders!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100