Hoe verbrand ik vet in mijn bovenlichaam?

Ik wil graag afvallen rondom mijn armen, rug, buik en love handles. Maar nu wil ik graag weten welke oefeningen je kan doen om dit te laten gebeuren die je thuis of in de sportschool kunt doen. (Als vrouw)

Weet jij het antwoord?

/2500

Simpel gezegt: niet. Je kunt niet specifiek in een bepaalde regio vet verbranden. Je kunt wel afvallen, door minder te eten dan je verbruikt, maar het is niet te zeggen welke vetreserves je lichaam als eerste aanspreekt. Er zijn geen specifieke oefeningrn om af te vallen, het gaat vooral om je voeding. Krachttraining is wel aan te raden, hiermee zorg je ervoor dat je spieren opbouwt en behoud tijdens het afvallen, waardoor alles strakker word.

Als je bedoelt dat je wilt afvallen rond je middel, is er een hele zware oefening: ---kikkeren---. Dit is op je hurken zitten en net als een kikker springen. Probeer het een paar keer. Houd je maar vast aan een stoel om je evenwicht te bewaren en dan springen. Doe dit 3 x 10 per dag een paar dagen en verhoog naar 5x10 pd. Gaat het een week goed, maak er 10x10 van. Zo kan je series opbouwen, ook met 3 x 15 pd. Nogmaals het is een zware oefening en doet rond je middel het werk om af te vallen. Succes @Sisiempje

Je kunt niet specifiek voor 1 lichaamsdeel vet verbranden. Maar bijgevoegde url bron heeft wel tips voor vetverbranding in het algemeen. Staan ook fabeltjes over vetverbranding. Krachttraining kan wel helpen om bepaalde lichaamsdelen strakker te maken.

Bronnen:
https://happyhealthy.nl/buikvet-verbranden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100