wie kan mij in korte tijd leren salsa dansen?

ik moet voor een optreden goed voor de dag komen, welke oefeningen kan je thuis zelf doen, choreografie iemand mee bekend?

Toegevoegd na 1 minuut:
goeduitziende vrouwen mogen ook reageren hoor

Toegevoegd na 10 minuten:
niet dat ik op zoek ben

Weet jij het antwoord?

/2500

youtube.. Toegevoegd na 22 seconden: http://www.youtube.com/results?search_query=learn+salsa+dancing+lesson+1&aq=1sx Toegevoegd na 34 seconden: en succes!

Hang een advertentie op in je supermarkt of zet een advertentie op Marktplaats.nl waarin je vraagt wie je wilt helpen. Of volg gewoon een paar danslessen bij een salsa-school bij je in de buurt. Wanneer het je echt alleen om een paar pasjes gaat heb je misschien genoeg aan een paar lessen.

Via youtube of een dansschool bellen en vragen of je priveles kan krijgen.

ligt eraan wat je wil leren in welke stijl, hoe ver moet je vorderen in welke tijd? ik kan salsa dansen, en om het perfect onder de knie te krijgen in een korte tijd, nja das eigenlijk onmogelijk, maar de basisbeginselen kun je wel van youtube vids afkijken, mits je niet a-ritmisch bent, dan kun je beter naar een dansschool gaan. mocht je uit omgeving van eindhoven komen, daar zijn wekelijks gratis proeflessen in de santiago da cuba @ stratumseind, nog gezellig ook ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100