is er iets om tijdens het hardlopen aan te geven dat je hard of langzaam moet lopen terwijl ik kan doorlopen bv piepje ofzo?

nou ik wil beginnen met interval tijdens het hardlopen (1 min wandelen 30 sec sprinten 15 min lang) maar is hier een app of iets anders voor want ik wil niet steeds op me horloge kijken alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt verschillende hardloop apps voor telefoons.mik heb zelf C25K een tijdje gebruikt (Couch 2 5 kilometer). Die heeft een opbouwend schema, met een vrouwenstem die elke keer zegt 'start running' 'start walking' etc. je kunt je eigen muziek erbij gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: Met zoeken in de app store naar iets met 'timer' of zo kun je ook apps vinden waarbij je zelf tijden en piepjes in kan stellen. Dat staat niet onder instellingen van je telefoon zelf, zoals je in reactie op de vraag stelt.

Ik gebruik zelf de app 'interval timer', daar kan je alles zelf instellen en zo je intervallen maken. Dit wordt dmv piepjes aangegeven. Werkt perfect!

Met de Asics app kun je een schema met doel maken. Daar staat ook de snelheid aangegeven wat je het best kunt rennen. Ik weet wel niet of hij piepjes geeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100