Is er een baby loopwagen met een automatische rem waardoor de baby loopwagen stopt wanneer de baby stopt?

Ik wil er graag eentje kopen. Het liefst ONLINE bestellen!
Er zijn VEEL verschillende Baby Loopwagens te koop, verkrijgbaar in veel verschillende webshops.

Deze loopwagens zijn er om baby's te helpen leren lopen!

Maar de meeste van die loopwagens zijn ZONDER automatische rem.

Dat betekent dat als de baby stopt met lopen, het karretje nog WEL verder rolt, waardoor de baby word meegesleept en plat op haar gezicht zal vallen!

Er BESTAAN wel loopwagens met een AUTOMATISCHE REM, waardoor als de baby stopt met lopen, de loopkar automatisch ook afremt. Dit maakt de kans op ongelukken veel kleiner.

Het probleem is alleen: ik kan nergens zo'n loopkar vinden. Ze zijn er wel, maar vaak staat er gewoon niks over in de beschrijving. Dus weet je niet of ze het hebben.

Ik hoop dat er iemand is die beter is in zoeken dan ik, of toevallig een baby loopwagen kent met die automatische rem waarom ik vroeg.

Alvast hartstikke bedankt! Ook namens mijn babydochter!

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier is een loopauto met rem en ruggensteun. Hoe het remt is mij niet duidelijk. Toegevoegd na 43 seconden: En het is bij een onlinewinkel, de prijs staat er niet bij.

Bronnen:
http://www.babyproductvanhetjaar.nl/speelg...

Bol.com verkoopt ze sowieso. U noemt het automatische rem, maar wordt geloof ik voornamelijk aan-en uitschakelaar genoemd. Dit staat ook in de beschrijving van onderstaand product. Uiteraard is het nooit onverstandig om de klantenservice van een desbetreffende webshop uw vraag voor te stellen.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/vtech-baby-baby-wa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100