Waar moet je op letten bij het kopen van een goede partytent?

Ik wil een goede partytent kopen, dus geen blokker partytent ofzo. Ik ben er echter achter gekomen dat wanneer je iets meer kwaliteit wilt je erg veel betaald. Wat ik dus graag wil weten is, wat is belangrijk en wat minder, zodat ik een goede partytent voor een goede prijs kan kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat is belangrijk, afgezien van het uiterlijk? - doek dat niet snel kapotwaait - stevig frame - mogelijkheid om frame aan de grond te verankeren - doek dat afwateringsgaatjes heeft voor regenwater dat erin blijft staan - constructie die gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden, om hem in de winter op te bergen - mogelijkheid om doek snel te verwijderen wanneer er storm voorspeld wordt.

Let op de kwaliteit van het doek. Doek wat goed is, krimpt bij regen en gaat dan strakker staan, geeft dus geen zakken waar het water in blijft staan. Ik heb hier een adres voor partytenten van een echte kwaliteits-tentenfabriek. Eventueel kunnen ze de partytent naar eigen maat voor je maken. Ga eens bij ze langs en je bent meteen overtuigd, maar ook het bekijken van de website is al indrukwekkend. Ik kan ze aanbevelen. http://www.esvocampingshop.com/nl/ Toegevoegd na 11 minuten: http://www.esvocampingshop.com/nl/esvo-tenten/partytenten/accesoires.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100