Wat is een goeie hardloopapp waar ook trainingsschema's bij zitten?

Ik wil gaan beginnen met hardlopen en ik ben opzoek naar een app voorop de iPhone waarin ook trainingsschema's zitten verwerkt. Als beginnend hardloper is dat handig als de app dan aangeeft wanneer je bijvoorbeeld het rennen moet afwisselen met wandelen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met de antwoorden hierboven kun je prima uit de voeten. De app C25K en de Evy-mp3's zijn gebaseerd op 'tellen in minuten' en geven dus aan wanneer je kunt hardlopen of wandelen. Er zijn ook apps die je GPS goed gebruiken. Je ziet dan hoeveel km je hebt afgelegd, je gemiddelde snelheid en je snelheid op bepaalde delen. Een voorbeeld is de APP van Start To Run. - Ik heb een aantal apps vergeleken op http://tinyurl.com/lr5sn6z - Handige info over beginnen met hardlopen: http://tinyurl.com/lwxtvey - Over gaan en blijven hardlopen en wat me hielp: http://tinyurl.com/lrn7anh Hoop dat je hier iets aan hebt. Veel succes én plezier bij het hardlopen! Op mijn blog loopvuur.tumblr.com lees je meer handige en leuke tips en inspiratie voor mensen die (gaan) hardlopen.

Ik ben erg tevreden over de gratis app C25k (couch to 5 k) deze laat je 3x in de week lopen, en zegt de hele tijd start running, start wallking etc. inclusief warmup en cooling down ben je ongeveer een halfuur per keer bezig, wat een goede lengte is om te beginnen.

Kijk ook eens naar Evy. Dit is een belgisch programma die absolute beginners leert om 5 km hard te lopen. Er zijn ook programma's van 5 tm 10km. Voordeel: evy is nederlandstalig, en er zit een muziekje onder.

Bronnen:
http://rennenmetevy.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100