Zijn er filmpjes van schansspringers die vallen?

Ik heb het namelijk nog nooit gezien en kan me niet voorstellen dat het nooit gebeurd...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, dat gebeurd wel: http://www.sportweek.nl/overige/123553/Video_de_zwaarste_crashes_bij_het_schansspringen Toegevoegd na 1 minuut: gebeurT Toegevoegd na 9 minuten: En ook op youtube te vinden hoor :-) http://www.youtube.com/watch?v=RCFw_rEqSck kijk in het rijtje rechts voor nóg meer schansspring ongelukjes..

goeie vraag! ik heb even voor je gezocht en geen een filmpje van een vallende schansspringer gevonden... Ze zullen er ongetwijfeld zijn maar dan zijn ze verduveld goed verstopt op de filmpjes sites! maar het is natuurlijk ook altijd leuk om mensen in de sneeuw te zien verwijnen :') (zie link) Toegevoegd na 1 minuut: of je kijkt gewoon naar het antwoord boven dat van mij.....

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=t6eqpmTLOtI

Talloze,elke schansspringer valt,maar dan wel gecontroleerd. Hij of zij komt dan netjes op de ski's terecht. Er zijn natuurlijk wel brekebenen, zoals je op de filmpjes van de medebeantwoorders kunt zien! Brrr,ik moet er niet aan denken en dat zonder parachute!

Ja die zijn er wel, ik kan mij herinneren dat het tijdens het schansspringseizoen werd uitgezonden bij sportzenders. Heel eng trouwens om te zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100