Waar kan ik zwemwater huren?

Graag wil ik weten waar ik een gedeelte van een zwembad kan huren. Dit omdat op korte termijn een zwemschool ga starten waar ik zwemlessen ga geven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als inwoner of vereniging kunt u een zwembad in Utrecht huren. De gemeente heeft 3 overdekte zwembaden die u kunt huren: Zwembad Fletiomare in De Meern Zwembad Den Hommel in de wijk West Zwembad De Kwakel in Overvecht Kosten Voor een bedrijf of evenementen variëren de kosten, afhankelijk van aanvullende afspraken over veiligheid en toezicht. U kunt hiervoor contact opnemen met het zwembad. Zwembad Fletiomare   Wedstrijdbad   Doelgroepenbad Vereniging    €   67,72      €   67,72 Particulier    € 111,24      € 111,24 Neem contact op met bovenstaande zwembaden.

Hiervoor moet je contact opnemen met (exploitant van) de zwembaden in jouw gemeente. Die kunnen jouw de benodigde informatie geven, wat er mogelijk is qua huren, de prijzen en de tijden waarop er gehuurd kan worden.

wat zou je denken van een zwembad in je woonplaats als jij van plan bent om zwemles te geven zou je dit toch wel moeten weten. ik huurde altijd een heel zwembad af om wedstrijden te houden je kunt dit het beste doen als het bad normaal dicht is, dan is het niet zo duur. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100