Wat voor smeersel kan je het beste gebruiken bij pijn in de knie?

Door het sporten heb ik last van mijn knie gekregen. Ik heb gezien dat er verschillende soorten dingen te koop zijn. Creme, gel, zalf. Wat is voor mij het beste en trekt het snelste in? En ik heb gezien dat je een coole en warme gel hebt. Wat is daar het effect van?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pijn in je knie kan verschillende oorzaken hebben en verschillende blessures kunnen de oorzaak zijn, warme gel, creme of zalf is bedoeld voor andere blessures dan koude, laat dus je huisarts bepalen wat je nodig hebt. Koude toepassing Bloeduitstortingen, builen, jeuk, kneuzingen, kramp in onderbeen, ontstekingen, verstuikingen, verrekking, en zwellingen. Warmte toepassing Gewrichtspijn en spierpijn. Het snelste trekt gel in, omdat dat het minst vet is, daarna volgt de creme en daarna de zalf. Je knie is een gewricht, ook ik zou kiezen voor de warme variant, maar een arts bezoeken, is zeker bij zo'n belangrijk lichaamsdeel geen luxe. Koud verkoeld en remt de zwelling, warm verbetert de doorbloeding.

je kan er tijgerbalsem op smeren maar dat stinkt wel. Ik heb er niet heel veel verstand van maar volges mij kan je het beste warme gel gebruiken

Midalgan extra warm, dit werkt erg goed.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=midalgan+war...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100