Is 's ochtends als je nog nuchter het beste moment om te gaan lopen en vet te verbranden?

Is 's ochtends als je nog nuchter het beste moment om te gaan lopen en vet te verbranden?

Indien wel, waarom?

Toegevoegd na 11 uur:
Ik stelde deze vraag omdat ik het volgend artikel helemaal gelezen had:

http://users.telenet.be/recreazw/fysiolog.htm

Op een gegeven moment zegt hij:

"Dit fenomeen is echter perfect te trainen door de zogenaamde vetlopen in het trainingsprogramma in te schakelen. Na de avondtraining eet men niet meer en de volgende ochtend traint men nuchter, voor het ontbijt dus. Op die manier creëert men de toestand van de dertigste kilometer.

Er zijn op dat ogenblik geen koolhydraat reserves meer voorhanden, zodat het lichaam verplicht wordt bijna uitsluitend beroep te doen op de vetten. Omdat vetten qua energievorm een veel lager rendement hebben, is men tijdens een vetloop verplicht een stuk trager te lopen, wat op zich een goede zaak is. Voor veel mensen is deze trainingsvorm heel gezond omdat deze zondermeer leidt naar gewichtsreductie."

Wat denkt u hiervan? :/

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vetverbranden en afvallen is een combinatie van verschillende factoren. Het is vooral wat je eet en hoeveel je eet, en sporten kan helpen als extra boost. De meningen zijn verdeeld of sporten op een lege maag gezond is of niet. Ik weet dat het bij mijzelf niet werkt, ik moet gelijk eten als ik wakker ben. Deze mevrouw legt ook uit waarom het niet zo gezond is: http://m.youtube.com/#/watch?v=2hnLjVLjUSM Ik denk dat je het beste iets kleins kan eten, bijvoorbeeld een banaan en wat yoghurt voor snelle energie. Na een halfuurtje kan je gaan hardlopen, houd in de gaten of dit goed gaat, als je je slapjes voelt gelijk stoppen! Na het hardlopen gelijk eten, het liefst een mix van volwaardige koolhydraten en eiwitten (bijvoorbeeld griekse yoghurt met fruit of een gezonde muesli). Toegevoegd na 2 minuten: Het beste moment om hard te lopen is wanneer het voor JOU het beste uitkomt. Of dat nu in de ochtend, middag of avond is, maakt niet zoveel uit. Zolang je maar niet zo laat 's avonds gaat sporten dat je niet goed kunt slapen. En vergeet ook krachttraining in, dat is zeer effectief bij het afvallen Ik vond de Cardio World series (het gelinkte filmpje is er 1 van) een leuke reeks waarin op een humoristische en makkelijke manier uitleg gegeven word over afvallen, gezond eten, etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100