waar kan je lang door de bossen fietsen?

het word zaterdag erg warm...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door koninklijke bossen en heide. Deze prachtige fietsroute voert u door de bossen van de Koninklijke Houtvesterij Het Loo, langs de kroondomeinen en door het glooiende, bosrijke stuwwallandschap. Een gebied dat rijk is aan wild. Wanneer u in de ochtend- of avondschemering fietst maakt u een grote kans een everzwijn te ontdekken. Kasteel Cannenburgh is een uitgelezen plek voor een pauze, waar u in het restaurant iets lekkers kunt nuttigen. Recente historie ontwaart u bij het monument voor joodse onderduikers, die in het dichte bos ('Het verscholen dorp') hun toevlucht zochten. De geschiedenis van het bos zelf gaat al meer dan 1000 jaar terug, toen het al werd genoemd als Quator Foreste oftewel de Vier Bossen. Deze mooie fietsroute werd destijds ontworpen door Twinny Load, het bekende merk van fietsdragers in samenwerking met Golden Tulip. Wij kregen toestemming de route te publiceren. De route is daarna door Fietsen Eén Twee Drie regelmatig geactualiseerd. De afstand is 36 kilometer. Toegevoegd na 1 minuut: Op onderstaande link staat de routebeschrijving: http://www.fietsen.123.nl/entry/8259/door-koninklijke-bos-en-heide/fietsroutes

Wil je op een bloedhete, zwoele zomerdag toch de fiets op, dan zijn de Kempense Bossen (52 km) in Limburg de ideale daguitstap. Tijdens het overgrote gedeelte van de tocht laveer je over rustige fietspaden door de prachtige en schaduwrijke loof-, naald- en heidebossen.

Bronnen:
http://www.fietsroute.org/Fietsen.php?fiet...

Op de Hoge Veluwe heb je het meeste bos. Toegevoegd na 1 minuut: "Nabij Harderwijk ligt een uitgestrekt natuurgebied, de Veluwe, het grootste bos in Nederland. "

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Toerisme_in_Nederland

De ideale fietsomgeving is de Ardennen. Hier kan je veel km's fietsen alvorens weer een auto te zien. Bovendien zijn die Ardense bossen en bergen koeler dan het vlakke land.

De Utrechtse heuvelrug, overgaand in de Veluwe. Dat doe je niet in één dag! Bedenk wel, dat als het al enige dagen warm is, de warmte ook in de bossen blijft hangen en het dan erg benauwd kan zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100