Ik wil graag met mijn vriend gaan freerunnen/parkour doen heeft iemand een goed trainingsschema en met wat en welke dingen moeten wij beginnen?

We hebben beide een redelijke conditie we kunnen 5 km rennen met in het midden 3 minuten pauze we zijn al bezig met de safety vault en we kunnen de rol al omdat mijn vriend op judo heeft gezeten ik zit zelf op hapkido. klimmen heb ik redelijke aanleg voor alvast bedankt! Het trainingsschema moet van freerunning zijn en van conditietraining! En van kracht of als 1 van jullie maar 1 training weet is het natuurlijk ook goed! :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

5 km rennen is aardig, maar slechts een begin, maar aan die conditie is nog veel te werken. In dit topic vind je tutorials van een aantal basic bewegingen die je bij freerun vaak gebruikt. http://www.freerun-nederland.nl/index.php/page,9.html Het beste en veiligste is natuurlijk een sportschool in jouw buurt te zoeken die Parkoer of Free Running lessen geeft. http://www.tanoshii-parkour.nl/lessen Wil je Parkour-Freerun-Tricks leren? Een Wallflip, Aerial, Backflip, Kick the Moon?? Kom meedoen met de Open Les Trainingen in de Turnhal in Nijmegen. http://www.hazenkamp.nl/sporten_hazenkamp/free_running Er zijn heel veel free running video's op You Tube Goed naar kijken. En oefenen in een veilige omgeving!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Mf35q_Ao9-M

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100