Weet iemand waar ik goedkope hardloop schoenen kan kopen? Het liefst een online winkel. Ik ben op zoek naar goede hardloop schoenen maar zijn zo duur!

Ik weet dat goede hardloop schoenen nooit goedkoop zijn, maar ik ben dan in ieder geval op zoek naar de goedkoopste.
Vind kwaliteit wel het belangrijkste, maar als het goedkoop kan dan liever goedkoop.
Mijn huidige schoenen zijn erg slecht, gewone gymschoenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat je ook doet, koop ze in een fysieke winkel. Daar krijg je speciaal op jouw voeten toegespitste schoenen. Je zult zien dat je dar veel beter op loopt en minder last van blessures krijgt!

Bronnen:
http://www.starshoe.net/frames.html

in dit geval kan ik alleen maar zeggen: "Goedkoop is duurkoop". Hardloopschoenen zijn heel persoonlijk, wat bij de ene persoon de perfecte schoen is, veroorzaakt blessures bij een andere persoon. Mijn advies: Ga naar een echte loopwinkel en laat je daar schoenen aanmeten. Ze zetten je op een loopband, kijken hoe je loopt (trekt je voet naar binnen tijdens het lopen of juist niet) en kiezen schoenen die stevigheid bieden op plekken waar je het volgens de analyse nodig hebt. Oke, het kost één keer wat meer geld, maar dat is altijd nog beter dan schoenen kopen die je problemen geven, waarna je binnen een paar weken alle plezier aan het lopen kwijt bent. Mocht je perse dit advies in de wind willen slaan en goedkoop schoenen zien te vinden online, kijk dan eens bij Zalando of Plutosport oid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100