10 teams, +-10 spellen, allemaal elk spel gedaan en tegen alle teams gespeeld, kan dit in een schema?

Voor de introductie hebben we 10 klassen en tussen de 8 en 10 spellen (net wat het makkelijkste plannen is). Elk spel moet met 2 teams gespeeld worden.

Nu wil ik dat elk team elk spel heeft gedaan en tegen elk ander team heeft gespeeld. Kan dat in een schema? Ik ben er al even mee bezig maar kom er simpelweg niet uit..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben voor je al een heel eind, heb 10 teams gemaakt A-J en 9 spellen (elk team speelt 9 spellen tegen 9 andere tegenstanders) en ook welke periode welk team welk spel speelt. Ik heb nu twee periodes vol. Ik wil wel verder maar misschien kun je het verder zelf? Toegevoegd na 1 minuut: Via een PB kun je mijn excel wel opvragen. Toegevoegd na 12 uur: Sorry, het is mij niet verder gelukt. Het blijft trial and error en telkens kwam ik op de error. Er zou een mooi systeem moeten zijn te vinden ergens op internet voor zoiets. Ook handig voor bijv tenniswedstrijden in een pouletje ofzo.

Ik denk dat je voor elk spel een apart schema moet maken.

10 spelers en 10 spelen en elk spel door elk team tegen elkaar dat zijn dan zo een 450 in totaal. Als het al praktisch zou kunnen heb ik een voorzetje gemaakt in Excel voor zowel de planning als de score. Veel succes en als er nog vragen zijn laat maar komen.

nee dat kan niet lekker voor je :b

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100