Wat is een leuke gymles om te geven?

Ik moet voor school een gymles geven, wat is leuk om te doen? Er zijn al veel van die standaard dingen geweest als hockey en voetbal.

Toegevoegd na 14 minuten:
Les wordt gegeven aan jongens en meisjes van rond de 16...

Toegevoegd na 14 minuten:
Les duurt 100 minuten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nieuwe rage!!! Tchoukball is een mix van basketbal, handbal en volleybal. Het is een teamsport waarbij er met een bal en twee terugkaatsende vlakken wordt gewerkt. Kenmerken voor deze sport is het weglaten van alle vormen van lichamelijke agressie tussen de twee partijen. De flexibiliteit van Tchoukball maakt toegankelijk voor een grote vrijheid om acties te ondernemen. Ook kan iedereen aan deze sport meedoen, ongeacht zijn leeftijd, geslacht en zijn geestelijke gesteldheid voor regles en punten en hoe te spelen op deze web sute staat alles uitgelegt,kopieren van alles ging niet want dan was het antwoord te lang: http://www.scholieren.com/werkstukken/11400 ook heb ik een filmpje gevonden dan kan je kijken hoe het gespeeld word!!! http://www.youtube.com/watch?v=oaJ1m-75m84 en ik moet zeggen het ziet er erg leuk uit. suc 6!!!!!

Apekooien....

Trefbal.

Een Zumba-les met Zumba muziek. Heel trendy op dit moment.

Wat favoriet was vroeger bij mij: al genoemd apekooien inderdaad. zo maak je gebruik van bijna alle toestellen in de gymzaal. Ook een leuke oefening met de trampoline en de bok is leuk. De ringen zijn ook er leuk om te doen. Honkballen!

Zoals mijn voorganger ook al aangaf een zumba gymles, Ik heb er een voor je opgezocht, beetje zumba, beetje gym, en dansen. Ik denk dat de meesten dit wel leuk zullen vinden, ipv die vaak saaie lessen. Toegevoegd na 5 minuten: Ook voor kinderen is er een zumba les. http://www.youtube.com/watch?v=5EfEG4g9F_U&feature=related

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=x4zklSrOsEc...

Apekooien is meer voor de basisschool. Mischien is het leuk om te softballen.

Wij kunnen allemaal wel zeggen wat wij leuk vinden uit ons verleden, maar wat willen deze jongelui. Apekooi is altijd erg leuk geweest. Maar vinden zij dit nog leuk. Rugby, vond ik ook altijd erg leuk, hield namelijk van actie. En het ging er altijd hard aan toe. Maar daarna waren we altijd bekaf maar wel voldaan. Of iets met team verband, zodat ze in groepjes moeten overleggen hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Stapelen van mensen eerst een kring vormen en daarna er een kring er boven op. (staand). En kijken hoeveel ze kunnen houden, daarna personen er bovenop die gang liggen zodat de 2e laag deze weer vast moeten houden. Denk wel aan de veiligheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100