Is het volgens de meest gehandhaafde huisregels normaal om in een sportschool met korte of lange (trainings)broek te trainen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de meeste regelementen staat daar niets over genoemd. Informeel dragen de meesten in de zomer een korte broek (knie) en in de winter een lange. Bij sommige sportscholen is het voor heren wel verboden hemdjes te dragen. Altijd mouw verplicht, al is ie kort.

Dat maakt niet uit. Wat jij wil. Toegevoegd na 1 minuut: De een draagt een lange broek, de andere een korte. In de zomer houdt je het bv. moeilijk 1.5 uur uit op de loopband met een lange broek.

dit maakt niet uit je mag zelf weten wat je aan wilt doen!

dat maakt helemaal niks uit je ziet het beide. als je het snel warm hebt doe je een korte aan. Heb je het vaker koud doe je een lange aan want dat is warmer

Het hangt van de huisregels af. Ik heb zelf bij Sportcity getraind en daar mocht men geen hemdjes en mouwloze shirtjes dragen. Officieel ivm de hygiene, maar als men leden zonder handdoek laat trainen of onjuist gebruik hiervan, gaat dit er bij mij niet in. De ongeschreven reden is om een bepaald publiek buiten te houden. Helaas moet je je aan de huisregels houden. Het kan dus een reden zijn ergens bewust niet te gaan trainen. Een sportclub is nl een besloten club waar je alleen tegen bv betaling, je lid mag worden. Vandaar dat dit is toegestaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100