Heeft iemand tips om toch je spieren te trainen zonder een dure fitness?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, krachttraining thuis doen. Er zijn genoeg sites die tips geven hoe je zelf oefeningen thuis kunt doen. In principe heb je alleen een matje en een paar gewichten nodig, maar je kunt prima beginnen met lichaamsgewicht alleen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.bodyrock.tv Hier vind je korte intensieve trainen met over het algemeen weinig tot geen spullen nodig. Heb je een Android of Apple apparaat? download dan de Nike Training app. Toegevoegd na 2 minuten: Hier nog een paar links met tips: http://www.fitwatch.com/exercise/10-ways-you-can-exercise-at-home-without-any-equipment-10.html http://www.acefitness.org/article/2863/ http://www.askmen.com/sports/bodybuilding_250/264_create-an-effective-home-workout-program.html Je kunt er ook voor kiezen om een trainings dvd te kopen, maar er zijn ook genoeg gratis trainingen op Youtube te vinden. Het belangrijkste is dat je elke dag een andere spiergroep traint, en zorgt voor genoeg rust. Pas daarna je eten aan, minder snacks, en meer vezels, groente, water en vooral meer eiwit.

Je kan heel makkelijk thuis trainen. Enige wat je nodig heb is iets waar je aan kan hangen. Dan kan je pull-ups doen en daarmee train je je bovenlichaam incl je rug. Als je gewichten heb kan je ook je biceps triceps etc trainen. Zonder gewichten kan je push-ups en sit-ups doen. Vast nog meer dan alleen dat. Toegevoegd na 1 minuut: Een rek om je op te trekken kan je al kopen op wehkamp.nl. Voor 40euro incl verzendkosten. Dumbells kan je al kopen voor 35euro bij oa wehkamp en kijkshop.nl

Wandelen , fietsen . Grond oefeningen dus op de grond liggend je benen een voor een en tegelijk om hoog , lucht fietsen , handen op de borst en op komen . Dan liggend met gezicht naar de grond en dan met de armen omhoog brengen . Kijk eens bij Pilatus' op inter: begin voorzichtig dus eerst een paar x voorzichtig en bouw dat op , let op je rug .

Zwemmen. De perfecte manier om zonder kans op overbelasting te trainen. Je gebruikt al je spieren en het is goedkoop.

nu wat dacht je van in je omgeving een speelding buiten lekker te benutten? bv klimrek ect Toegevoegd na 1 minuut: kost helemaal niets doen hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100