hoe kan ik binnehuis trainen?

ik wil later bij de landmacht, maar ik heb totaal geen conditie en kracht. nu is mijn vraag; hoe kan ik thuis trainen? ik wil gewoon simpel op me kamer, geen aparaten enzo. alvast badankt voor de antwoorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt thuis verschiillende buikspieroefeningen doen. Ook opdrukken natuurlijk, dit kan ook weer op verschillende manieren: breed, smal... Voor je conditie zul je toch naar buiten moeten.. Hardlopen!

vul 2 limonadeflessen met water, ga daarmee op je bed liggen, neem in iedere hand 1 fles en doe je armen omhoog, begin met 10 keer per kant en doe dat iedere dag een paar keer meer. Ga steppen op de onderste tree van de trap. Ook dagelijks opbouwen, ga verder overal op de fiets of rennend naar toe.

touwtje springen, naar mijn bescheiden mening draait alles om conditie en uithoudingsvermogen voor een baan bij defensie.

Als je jezelf wilt trainen als voorbereiding op de landmacht dan kun je je het beste focussen op cardio. Wat sterker zijn is altijd handig maar vooral je conditie zal op de proef worden gesteld daar. Als je echt persee binnen wilt trainen dan kun je altijd joggen "op de plaats", jumping jacks doen of (wat als werdt aangegeven; touwtje springen. Touwtje springen lijkt misschien kinderachtig maar ik las ergens dat het zelfs beter voor je conditie is dan joggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100