Waar kan ik een red bull muts kopen zoals Matthias Dandois (Flatland bmxer)?

Hoi allemaal, ik zoek een red bull muts zoals matthias dandois vaak draagt. van onderen is hij donkerblauw, daarna een wit vak waar in het rood "red bull" op staat, en daarboven weer blauw met zo'n pluim. Matthias dandois draagt deze muts ook in een filmpje waamee hij "the game of B.I.K.E speelt met Terry adams.(http://www.youtube.com/watch?v=XKmu8jIKHaY)

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze webwinkel heeft heel erg veel Red-Bull caps, volgens mij heb ik die van jou gevonden: http://www.sell-caps.com/products.php?1=1&classid=11&sub=&page=6

Een Red Bull Racing Race muts: http://www.formula1shop.nl/default/red-bull-racing-race-muts.html Een witte Red Bull muts: http://www.capsforyou.nl/614957/redbull-muts-wit Red Bull stuff: http://www.shopwiki.nl/_Red-Bull-Racing-Muts?o=392865857&s=606346 http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=red+bull Misschien vind je daar wat tussen, heb er leuke caps tussen gezien. En trouwens die witte muts, een goedkopere prijs dan de link erboven, maar wel in $. Dus vraag me niet wat de verzendkosten/zendtijd is hahaha, succes! =)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100